[LINK]: SIMATIC NET COML S7

ProTool, WinCC flexible, WinCC, PP/OP/TP/TD/MP
Post Reply
reymond_craig
Posts: 139
Joined: Wed Sep 26, 2007 2:57 am
Location: Philippines

[LINK]: SIMATIC NET COML S7

Post by reymond_craig » Sat Sep 29, 2007 3:39 am

Hello,

Hi friends, can I ask for your help where I can find the installer for this program (SIMATIC NET COML S7 ). I hope somebody have this.
Thank you very much in advance. :)

Warm regards,
Rey

Umencho
Posts: 508
Joined: Mon Jul 16, 2007 12:28 pm
Location: Europe

Post by Umencho » Mon Oct 01, 2007 6:10 am

Hi

You need to find Simatic Net 05/2000. There you'll find coml s7. I can't upload because have restriction from my network admins, sorry :cry: :cry: :cry:


best regards
umencho

sania
Site Admin
Posts: 1375
Joined: Sat Aug 13, 2005 6:15 am
Contact:

Post by sania » Mon Oct 01, 2007 8:58 am


reymond_craig
Posts: 139
Joined: Wed Sep 26, 2007 2:57 am
Location: Philippines

Post by reymond_craig » Fri Oct 05, 2007 3:57 am

Hi,

Thank you for the link.

Warm regards,
REY :)

randy
Posts: 1
Joined: Sun Jun 14, 2009 1:38 pm
Location: Indonesia

Installation of COML S7

Post by randy » Sun Jun 14, 2009 1:55 pm

Hello...

I've been trying to install the COML S7 but never succeed.

During installation, the part of "Registering components" makes me confuse. I waited for 1.5 hour and still the "Registering components" part did not finished. Moreover, there was no sign whether the "Registering components" was on process or not.
After waiting without result, I clicked 'Cancel' for the installation.

My question is, does it take a long time for the installation to complete? Or the installation (in my case) is error?

The operating system of the PC that I used is Windows XP Professional Service Pack 3. And previously, I have never installed any SIMATIC Net software before. This should be the first one.

Looking forward to hearing from you guys. Thank you.

Best regards,
Randy

Umencho
Posts: 508
Joined: Mon Jul 16, 2007 12:28 pm
Location: Europe

Post by Umencho » Mon Jun 15, 2009 7:01 am

Hello Randy,

Basically to install SimaticNET you should have patience. Also for all siemens sofware. :wink: But this regards the lastest versions. And 1.5 hours for 2000 version is too much. Probably the problem is with your OS. I am afraid this version doesn't support Windows XP SP3. :cry: Can you tell, why do you need this version of Simatic Net? Maybe for your purpose is more "comfortable" other version.

Regards

Post Reply