[?]: Problem with PLC ANALYSER 5

SIMATIC S7-200/300/400, Step7, PCS7, CFC, SFC, PDM, PLCSIM,
SCL, Graph, SPS-VISU S5/S7, IBHsoftec, LOGO ...
Post Reply
dempas
Posts: 4
Joined: Wed Aug 22, 2007 9:48 pm
Location: Europe

[?]: Problem with PLC ANALYSER 5

Post by dempas » Fri Aug 31, 2007 8:10 pm

Hello

i install PLC ANALYSER 5 (and uprgrade and all ......), when i start it a message appear :

can't find WKWIN32.DLL

ok i found wkwin32.dll and install them, and now when i start plc analyser ... Nothing , no error message, no windows about plc analyser, the softaware don't run without any message.

tank's for all informations

Umencho
Posts: 508
Joined: Mon Jul 16, 2007 12:28 pm
Location: Europe

Post by Umencho » Sat Sep 01, 2007 1:28 pm

hi

my suggestions is:
1. uninstall and install again.
2. or read here viewtopic.php?t=5070 (laszlo's part of theme. :P his links: Program: http://plcforum.uz.ua//plc-analyzer5.zip

and Number two step:before long!!!

http://plcforum.uz.ua//PL ... ys_dll.rar :P

and the last - read program's requirements for installation.


best regards
umencho

dempas
Posts: 4
Joined: Wed Aug 22, 2007 9:48 pm
Location: Europe

Post by dempas » Sat Sep 01, 2007 5:29 pm

Thank's Umencho

best regards
dempas

leres
Posts: 5
Joined: Wed Apr 03, 2013 11:03 am

Re: [?]: Problem with PLC ANALYSER 5

Post by leres » Mon Apr 08, 2013 10:29 am

[dead] [dead]

Post Reply