[LINK]: License for Intouch 6.0

Прочие SCADA: iFix, InTouch, Citect, ...
Post Reply
Success
Posts: 2
Joined: Sat Jun 02, 2007 4:23 pm
Location: Iran

[LINK]: License for Intouch 6.0

Post by Success » Sun Jul 08, 2007 5:32 am

Hi

Dose anybody have the Intouch 6.0 License? I need it for converting my project from Intouch 6 to intouch 9.5.

Thanks,

sarodp
Posts: 4
Joined: Sat Jun 30, 2007 4:42 am
Location: Thailand

Post by sarodp » Sun Jul 08, 2007 9:08 am

http://plcforum.uz.ua//INTOUCH.LIC.html
wwsuite.lic wrote:#This license file will allow you to run Wonderware products.
#
# The string value in the [WonderWare] section of WIN.INI for the key
# InTouchLicenseFilePath MUST match the drive:Path\Filename of this file
#
#The following line allows using a Wonderware key on any host
FEATURE UseKey Wonderware 1.000 1-jan-0 0 6040506037EDE03F6D1A "00000003" ANY

amir1234
Posts: 15
Joined: Wed Nov 14, 2007 12:53 pm
Location: Iran

problem licence Intouch 6.0b

Post by amir1234 » Sun Jun 15, 2008 7:49 am

I check this licence It doesn't work ???/
I need this licence .
Intouch 6.0b

frankw
Posts: 103
Joined: Tue Mar 06, 2007 5:59 am
Location: China

Post by frankw » Mon Jun 16, 2008 9:18 am

I remember, wonderware license, the new version is compatible with the older, intouch9.5 license can be used with intouch 8.0 software, but intouch10 is exception.
you can try the intouch9.5 license with intouch6 software.

amir1234
Posts: 15
Joined: Wed Nov 14, 2007 12:53 pm
Location: Iran

Post by amir1234 » Tue Jun 17, 2008 3:56 am

Tanx it worked!!

avec
Posts: 9
Joined: Fri Nov 19, 2010 9:40 pm

Re: [LINK]: License for Intouch 6.0

Post by avec » Wed Aug 19, 2015 12:56 pm

can you upload Intouch 6.0b. and the lic file please????

Post Reply