[?]: Step7 and VMWARE

SIMATIC S7-200/300/400, Step7, PCS7, CFC, SFC, PDM, PLCSIM,
SCL, Graph, SPS-VISU S5/S7, IBHsoftec, LOGO ...
Post Reply
Dr.Acrobat
Posts: 66
Joined: Sat Mar 10, 2007 8:11 am
Location: Spain

[?]: Step7 and VMWARE

Post by Dr.Acrobat » Thu Jun 21, 2007 8:06 am

Hello everybody.
Somebody know possibility for PCMCIA connection with virtual VMware PC with Step7 installed???
Thanks. :?:

errornet
Posts: 56
Joined: Mon Oct 30, 2006 8:54 am
Location: Russia

Post by errornet » Thu Jun 21, 2007 8:26 am

Plug PCMCIA device
Run VMware
Edit virtual machine settings
Hardware
Select your device
Add

Dr.Acrobat
Posts: 66
Joined: Sat Mar 10, 2007 8:11 am
Location: Spain

Post by Dr.Acrobat » Thu Jun 21, 2007 9:08 am

Sorry but in this way is not possible,because on VMWare settings don't found CP5511 PCMCIA card.
Thank.

marcs7
Posts: 52
Joined: Fri Jun 08, 2007 4:00 pm
Location: Europe

Post by marcs7 » Thu Jun 21, 2007 10:25 am

on vmware USB/MPI it's ok..

or ethernet it's ok, but CP5512 or 5611 ( built in pgfield) dont be recognize

errornet
Posts: 56
Joined: Mon Oct 30, 2006 8:54 am
Location: Russia

Post by errornet » Thu Jun 21, 2007 12:19 pm

[quote="Dr.Acrobat"]
VMWare settings don't found CP5511 PCMCIA card.
[/quote]

Base OS don't have drivers for CP5511 or VMware don't support PCMCIA devices
May be Siemens software call to CP5511 directly.

http://www.vmware.com/community/thread. ... 9237&#9237

Post Reply