[?]: I can not install WinAC, because he asks for WinLC

SIMATIC S7-200/300/400, Step7, PCS7, CFC, SFC, PDM, PLCSIM,
SCL, Graph, SPS-VISU S5/S7, IBHsoftec, LOGO ...
Post Reply
vana
Posts: 5
Joined: Thu May 03, 2007 8:02 am
Location: UK

[?]: I can not install WinAC, because he asks for WinLC

Post by vana » Fri May 04, 2007 6:39 am

Please guys,
I download WinAC 4.1 with keys,
but I can't install it.

During installation of WinAC it start to install WinLC
and then it says to me
"You must install SIMATIC Windows Logic Controller before ..."

WHAT'S THIS

CoMod
Site Admin
Posts: 3964
Joined: Thu Feb 16, 2006 3:25 pm
Location: Russia
Contact:

Post by CoMod » Fri May 04, 2007 7:46 am

Possible you run SP1 for WinAC

This is normal installation
Image

Post Reply