[CABLE]: SIMATIC TP170A wiring

ProTool, WinCC flexible, WinCC, PP/OP/TP/TD/MP
Post Reply
dibolo
Posts: 74
Joined: Fri Mar 03, 2006 10:18 am
Location: Europe

[CABLE]: SIMATIC TP170A wiring

Post by dibolo » Tue Feb 06, 2007 4:14 pm

Hello to all.i need the wiring for simatic tp170a touch panel for transfer progs please

CoMod
Site Admin
Posts: 3964
Joined: Thu Feb 16, 2006 3:25 pm
Location: Russia
Contact:

Post by CoMod » Thu Feb 08, 2007 8:05 am

Image
RS232 - RS232 full wires cable or 3-wires cable
(from russian forum for this in russian)
Image

and see http://support.automation.siemens.com/W ... n/24516725
Image
Last edited by CoMod on Thu Feb 08, 2007 9:48 am, edited 1 time in total.

dibolo
Posts: 74
Joined: Fri Mar 03, 2006 10:18 am
Location: Europe

Post by dibolo » Thu Feb 08, 2007 9:38 am

thank you. :D

Post Reply