[?]: How set up password for my program CX-Pro 6.1 ?

CX-One, CX programmer, NTST, Syswin ....
Post Reply
nhanttri
Posts: 25
Joined: Thu Nov 17, 2005 2:25 pm
Location: Vietnam

[?]: How set up password for my program CX-Pro 6.1 ?

Post by nhanttri » Thu Oct 19, 2006 10:32 am

hello everybody help me
how can i set up password for my program with cx pro6.1 ?
thank

CoMod
Site Admin
Posts: 3964
Joined: Thu Feb 16, 2006 3:25 pm
Location: Russia
Contact:

Post by CoMod » Fri Oct 20, 2006 4:31 pm

Whether and there is a sense to put the password on the program if there is a program for removal of the password ?

gost
Posts: 4
Joined: Tue Sep 12, 2006 10:33 am

Re: [?]: How set up password for my program CX-Pro 6.1 ?

Post by gost » Mon Nov 20, 2006 10:09 am

nhanttri wrote:how can i set up password for my program with cx pro6.1 ?
Such as you put passwords, and then people thinks as it to break.
Вот такие как ты ставят пароли , а потом народ думает как его сломать.

Post Reply