Request: Simatic Step5

SIMATIC S7-200/300/400, Step7, PCS7, CFC, SFC, PDM, PLCSIM,
SCL, Graph, SPS-VISU S5/S7, IBHsoftec, LOGO ...
Post Reply
itt

Request: Simatic Step5

Post by itt » Wed Apr 26, 2006 10:01 pm

Меня надо STEP 5 for Windows full!Помогите,если можете
I look for step5 for Windows,or for DOS,please,help my!

ittpro@abv.bg

Спасибо Вам!

CoMod
Site Admin
Posts: 3975
Joined: Thu Feb 16, 2006 3:25 pm
Location: Russia
Contact:

Post by CoMod » Thu Apr 27, 2006 3:57 am

Last edited by CoMod on Sun Apr 30, 2006 11:31 am, edited 1 time in total.

itt

step5

Post by itt » Fri Apr 28, 2006 7:58 pm

Thank you,CoMod,but i can't download from this site!

sania
Site Admin
Posts: 1375
Joined: Sat Aug 13, 2005 6:15 am
Contact:

Post by sania » Fri Apr 28, 2006 8:04 pm


AHA

Re: step5

Post by AHA » Sat Apr 29, 2006 5:40 am

itt wrote:Thank you,CoMod,but i can't download from this site!
I tested it,no problem,just select "free" and wait 45s,now you can download it.
good luck!

itt

step5

Post by itt » Sat Apr 29, 2006 10:42 am

Спасибо,sania!

Best regards!
itt

ittpro@abv.bg

PLC_ITA

WORKING ?

Post by PLC_ITA » Sat Apr 29, 2006 4:03 pm

Hi my friends, i have a question :
The S5 V7.2 from here, working under Win Xp ?

Guest

Post by Guest » Sat Apr 29, 2006 4:20 pm

The S5 V7.2 from here, working under Win Xp ONLY IF YOU UPDATE STEP 5 V7.23 OR SP2 FOR STEP 5 V7.15 AND HIGHER ADN STEP 5 V7.2 AND HIGHER ALL IN OFFICIAL WEB SIMATIC

sania
Site Admin
Posts: 1375
Joined: Sat Aug 13, 2005 6:15 am
Contact:

Post by sania » Sat Apr 29, 2006 4:33 pm

i work with the s5 under winxp without any problem

Post Reply