tp1200+s7 417h

ProTool, WinCC flexible, WinCC, PP/OP/TP/TD/MP
Post Reply
rayen_6827
Posts: 26
Joined: Sat Apr 23, 2011 8:49 am

tp1200+s7 417h

Post by rayen_6827 » Sat Aug 03, 2019 1:18 pm

hello
i have a cpu 417H and i want use touch panel tp1200 with profibus dp IN LOCAL FIELD please help me how dos it?
iN local i have remote io ET200M
thanks.

CoMod
Site Admin
Posts: 3512
Joined: Thu Feb 16, 2006 3:25 pm
Location: Russia
Contact:

TIA Portal Comfort panel and old Step7 v5.5 PLC

Post by CoMod » Sat Aug 03, 2019 2:35 pm

TIA Portal Comfort panel and old Step7 v5.5 PLC

rayen_6827
Posts: 26
Joined: Sat Apr 23, 2011 8:49 am

Re: tp1200+s7 417h

Post by rayen_6827 » Sun Aug 04, 2019 12:51 pm

i dont understand and your link is not ok

I have one central control system 400H and 3 numbers of ET200M.

each ET200M is installed in a room and it is necessary to monitor data of each room separately

(one touch panel for each ET200M rack).

how can I connect touch panel to ET200M?

can I use Y-Link and profibus network?

what is the best solution for it?

CoMod
Site Admin
Posts: 3512
Joined: Thu Feb 16, 2006 3:25 pm
Location: Russia
Contact:

Re: tp1200+s7 417h

Post by CoMod » Sun Aug 04, 2019 7:55 pm

(sfaq) 14.06.2012
How do you connect a panel to a SIMATIC H station?
https://support.industry.siemens.com/cs ... t/23842653

Post Reply