FACTORY LINK 7.5 BY TECNOMATIX

Прочие SCADA: iFix, InTouch, Citect, ...
Post Reply
PLC_ITA
Posts: 243
Joined: Sat May 27, 2006 6:46 am
Location: Europe

FACTORY LINK 7.5 BY TECNOMATIX

Post by PLC_ITA » Thu Mar 03, 2016 10:00 am

Hello guy,s my customer have a tecnomatix factory link applicaton.
My customer would like to migrate this application into new scada ( maybe Wincc or other)
in my office i have a copy of factory link installed but without code.

I have the serial number and configuration sequence. --> all ok

in the second step the system ask the Autorization code and company name ( i have ) but when insert this code the system not accept this code.

Working in trial mode for 10 days.

It might be enough but when load the application is indicated to me that the trial version is limited to 30000 tag

i would like only read the tag list, show the page, to permit me to migrate in other scada

tecnomatix does not support !!!
exist a keygen or other solutio to open the project ?

thank you in advance

PLC_ITA

Carlos
Posts: 106
Joined: Sat Apr 30, 2011 7:08 pm

Re: FACTORY LINK 7.5 BY TECNOMATIX

Post by Carlos » Thu Mar 03, 2016 7:10 pm

I do not know if it works

Code: Select all

http://plcforum.uz.ua/viewtopic.php?f=14&t=12121&start=0&view=print

http://www.datafilehost.com/d/9bb60e55

avec321
Posts: 2
Joined: Sat Apr 09, 2016 9:59 am

Re: FACTORY LINK 7.5 BY TECNOMATIX

Post by avec321 » Thu May 26, 2016 8:12 pm

can someone upload factorylink 7.5

indian
Posts: 104
Joined: Fri Aug 11, 2006 6:16 pm
Location: Russia, Komi

Re: FACTORY LINK 7.5 BY TECNOMATIX

Post by indian » Tue May 08, 2018 9:36 pm

Could you so kind to upload Factorylink 7.5, please!

indian
Posts: 104
Joined: Fri Aug 11, 2006 6:16 pm
Location: Russia, Komi

Re: FACTORY LINK 7.5 BY TECNOMATIX

Post by indian » Thu Nov 15, 2018 8:24 pm

here it is http://gofile.me/400mr/6fSP2Dnfw
wait about 5 seconds for downloading

Post Reply