[LINK]: S7Trainer for simulate real applications

SIMATIC S7-200/300/400, Step7, PCS7, CFC, SFC, PDM, PLCSIM,
SCL, Graph, SPS-VISU S5/S7, IBHsoftec, LOGO ...
Post Reply
mizahur
Posts: 10
Joined: Fri Aug 11, 2006 3:42 am
Location: Pakistan

[LINK]: S7Trainer for simulate real applications

Post by mizahur » Thu Aug 31, 2006 7:36 pm

Hello friends!
Can anyone upload the "S7 Trainer" with crack from http://www.runmode.com?

------ http://www.runmode.com/s7trainer.html -------------
Image

nhanttri
Posts: 25
Joined: Thu Nov 17, 2005 2:25 pm
Location: Vietnam

Post by nhanttri » Thu Sep 07, 2006 9:15 am


mizahur
Posts: 10
Joined: Fri Aug 11, 2006 3:42 am
Location: Pakistan

Post by mizahur » Thu Sep 07, 2006 1:33 pm

Thank u "nhanttri" so much. You solved a big problem of me.

Guest

Post by Guest » Fri Sep 08, 2006 4:48 am

I had use the crack,but It can not work well,the application still in demo mode,can not work with plcsim,can you tell me the correct method to use the crack?
best regards!!

not work

Post by not work » Wed Sep 27, 2006 12:58 pm

Anonymous wrote:I had use the crack,but It can not work well,the application still in demo mode,can not work with plcsim,can you tell me the correct method to use the crack?
best regards!!
I've the same problem.
Hoe to do please ?

nguyentrunghoa
Posts: 1
Joined: Fri Sep 21, 2007 4:33 am
Location: Vietnam

Post by nguyentrunghoa » Wed Dec 12, 2007 4:02 am

Please reupload full Version and Crack or Serial!
Thank you very much!

Link
Forum Community
Forum Community
Posts: 1084
Joined: Fri Oct 20, 2006 9:29 pm
Location: We are anonymous users. We do not read your private messages :( Ask questions in the forum !
Contact:

s7 trainer

Post by Link » Thu Jan 10, 2008 3:06 pm

huhu
i upload s7 trainer app1 and 2 uncracked !!!
http://rapidshare.com/files/82744636/trainer.exe
pw=www.plc.net.ru
ciao
Dreamer76

edit: sorry i dont know. i delete the files
Last edited by Dreamer76 on Fri Jan 11, 2008 1:53 pm, edited 1 time in total.

mmohamed15
Posts: 24
Joined: Tue Nov 27, 2007 2:59 pm
Location: Egypt

Post by mmohamed15 » Thu Jan 10, 2008 11:53 pm

the uncracked version can be downloaded freely from the runmode site

wzm
Posts: 9
Joined: Tue Sep 27, 2005 5:28 am
Location: China

Post by wzm » Mon Jan 28, 2008 11:52 am

Do anybody known how to use it?

milad_pq
Posts: 39
Joined: Wed Feb 14, 2007 10:28 am
Location: Iran

Upload again

Post by milad_pq » Sat Aug 30, 2008 4:34 am

nhanttri wrote:crack S7 Trainer for you
http://rapidshare.de/files/32244152/s7t ... k.zip.html

File not found.plz upload again

thx :roll:

gabitzu6
Posts: 33
Joined: Sun Jul 27, 2008 10:02 pm
Location: Romania

Post by gabitzu6 » Mon Sep 01, 2008 10:31 am

please upload the S7trainer with crack . i'm interest too.

thanks


i found the crack for the app1 and app2

app1:
http://rapidshare.com/files/141795891/S ... 1.zip.html

app2:
http://rapidshare.com/files/141796499/S ... 2.zip.html

ciwa
Posts: 143
Joined: Fri Aug 25, 2006 3:50 pm
Location: Indonesia

Post by ciwa » Mon Sep 08, 2008 12:20 pm

hi gabitzu6,

how to use this keygen?
i downloaded the application from runmode.com but don't ask serial number (only application).

regards

ddj127168
Posts: 2
Joined: Wed May 07, 2008 1:40 am
Location: China

use keygen like this

Post by ddj127168 » Mon May 11, 2009 7:03 am

run the S7-PLCSIM and s7trainer_app1.exe,and then click “connect to S7-PLCSIM”button。
input the serial and your name。

Good luck

toostablo
Posts: 3
Joined: Tue Apr 28, 2009 6:33 pm
Location: Iran

s7 trainer crack

Post by toostablo » Wed Oct 14, 2009 8:05 am

please reupload this crack . I have not download

Lauser71
Posts: 9
Joined: Sat Aug 01, 2009 3:07 pm
Location: soon elsewhere

Post by Lauser71 » Thu Oct 15, 2009 1:14 am

i hope you have V5.3 installed V5.4 will not work
dear Mr xxx,

besides Step7 you need Siemens PLCSIM additional
package. If PLCSIM is not
installed, the trainer will not work.

I'm probably retiring the S7 Trainer because Siemens
changed the libraries
supplied with PLCSIM v5.3 and lower, so that my trainer
does not work with
PLCSIM v5.4 and higher. New Siemens PLCSIM libraries are
tailored for MS
Visual Studio and return strange errors if used with
Borland Delphi (the
language used to develop my S7 trainer) and I have very
little time to
investigate the problem.

Post Reply