plcforum.uz.ua

International PLC Forum
It is currently Sun Sep 24, 2017 6:39 pm

All times are UTC + 3 hours


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Feb 21, 2017 11:07 am 

Joined: Thu Oct 13, 2005 3:45 pm
Posts: 47
Location: Kazahstan
Привет,

Могу ли я заменить модуль 341-1CH02-0AE0 на 341-1CH01-0AE0 без изменения hardware? Ситуация в чем, не возможности остановить и перегрузить контроллер.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 21, 2017 11:16 am 
Site Admin

Joined: Thu Feb 16, 2006 6:25 pm
Posts: 3005
Location: Russia
01 на 02 можно заменить без изменения конфигурации
при замене 02 на 01 может выскочить ошибка о несовместимости аппаратных средств - надо измениять HW Config


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by International PLCforum® Forum Software © PLCforum
Mobile version