[Request]: Wincc v6.0.0.1 SP1 License required

ProTool, WinCC flexible, WinCC, PP/OP/TP/TD/MP
Post Reply
azeem_javaid
Posts: 23
Joined: Wed Oct 24, 2007 8:49 am
Location: Saudi Arabia

[Request]: Wincc v6.0.0.1 SP1 License required

Post by azeem_javaid » Sat Jan 05, 2008 10:16 am

Hye All,

I have Wincc V6.0.0.1 with SP1 but i dont have the license disks.
Can any body help me ?
I shall be very thankful for this great help.

AJC

CoMod
Site Admin
Posts: 3865
Joined: Thu Feb 16, 2006 3:25 pm
Location: Russia
Contact:

Post by CoMod » Sat Jan 05, 2008 10:26 am

Try short keys from EKB_Install
viewtopic.php?t=218

azeem_javaid
Posts: 23
Joined: Wed Oct 24, 2007 8:49 am
Location: Saudi Arabia

Post by azeem_javaid » Wed Jan 09, 2008 12:41 pm

Thanks friend. I checked but all short & long keys available on that link are corrupt. Can any body upload working keys on rapid share ?

Thanks & Regards,

AJC

CoMod
Site Admin
Posts: 3865
Joined: Thu Feb 16, 2006 3:25 pm
Location: Russia
Contact:

Post by CoMod » Wed Jan 09, 2008 1:14 pm

azeem_javaid wrote: I checked but all short & long keys available on that link are corrupt.
This is False.

--------sania------
for azeem_javaid
if you don`t know how install it ,this does not mean that keys corrupt :!:
read topic about keys :!:

John_Smit
Posts: 2
Joined: Sun Jul 05, 2020 5:17 am

Re: [Request]: Wincc v6.0.0.1 SP1 License required

Post by John_Smit » Sat Nov 20, 2021 4:39 am

Hi!
I need WinCC v6.0.0.1 installation file.
Can you share link to this file
Thank you very much

Post Reply