[?]: WinCC licenses

ProTool, WinCC flexible, WinCC, PP/OP/TP/TD/MP
Post Reply
farshad4017
Posts: 35
Joined: Thu Nov 15, 2007 4:04 pm
Location: Iran

[?]: WinCC licenses

Post by farshad4017 » Mon Apr 05, 2010 6:41 am

hi
After installing the WINCC , when I installed my license, I have this problem
Image
(sos)

CoMod
Site Admin
Posts: 3492
Joined: Thu Feb 16, 2006 3:25 pm
Location: Russia
Contact:

Re: [?]: WinCC licenses

Post by CoMod » Mon Apr 05, 2010 7:15 am

(gpost) viewtopic.php?f=4&t=11415
send Authoinformation.inf

Post Reply