plcforum.uz.ua

International PLC Forum
It is currently Tue Oct 17, 2017 4:58 am

All times are UTC + 3 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jul 07, 2014 9:32 pm 

Joined: Fri May 18, 2012 6:12 pm
Posts: 22
Hi I have Win7 64bit, has any one succesfully connected with s7-1200 tool over ethernet ? I
got all the time errors.
THX


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 09, 2014 1:48 pm 

Joined: Sun Feb 12, 2006 8:47 pm
Posts: 183
Location: Europe
Hi,
I connect without any problems to S/-1200 over 64bit Win7 with TIA portal V12. You should choose right PG/PC interface in Online & diagnostics tool in TIA portal.
regards


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 10, 2014 7:07 am 

Joined: Fri May 18, 2012 6:12 pm
Posts: 22
Hi

As I understand the s7-1200 tool should be to use without TIA. To change IP and start/stop command ?

THX


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 10, 2014 8:16 pm 

Joined: Sun Feb 12, 2006 8:47 pm
Posts: 183
Location: Europe
Hi,
I think that S7-1200 tool is extracted from TIA portal. You should choose right interface for connection to S7-1200.

http://support.automation.siemens.com/WW/view/en/41737437

regards


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by International PLCforum® Forum Software © PLCforum
Mobile version