siemens C7 sofware

Utilites for Simatic Automation
Post Reply
Falcata
Posts: 3
Joined: Fri Feb 07, 2020 3:56 pm

siemens C7 sofware

Post by Falcata » Fri Feb 07, 2020 8:52 pm

Good night; I write in this forum in case anyone could help me by providing me with siemens step 7 software for an old Siemens C7 plc.
Thank you .
Greetings from Spain

Dfcz
Posts: 742
Joined: Tue Dec 26, 2006 5:21 am
Location: Russia

Re: siemens C7 sofware

Post by Dfcz » Mon Feb 10, 2020 1:14 pm

Clarify your question.
Since this system is not old, and it is suitable for "normal" modern software.
Hello from Russia.

Falcata
Posts: 3
Joined: Fri Feb 07, 2020 3:56 pm

Re: siemens C7 sofware

Post by Falcata » Thu Feb 13, 2020 4:36 pm

Good afternoon. Thank you for answering the question, I need software to connect to c7, I have tiaportal v15.1 and I can't connect. Thank you

Answers to FAQs
Faq & Info
Faq & Info
Posts: 84
Joined: Thu Oct 13, 2005 6:42 pm
Location: Frequently Asked Questions – Часто Задаваемые Вопросы

Re: siemens C7 sofware

Post by Answers to FAQs » Thu Feb 13, 2020 5:16 pm

C7 is standard S7-CPU with integrated operator panel
For programming need step7 v5.1-5.4 and protool v6.0 sp3
OS is WinXP sp3

Falcata
Posts: 3
Joined: Fri Feb 07, 2020 3:56 pm

Re: siemens C7 sofware

Post by Falcata » Thu Feb 13, 2020 11:37 pm

Thank you for assisting me. Could you tell me how I can download that version and if I can with w10? Thank you.

Post Reply