plcforum.uz.ua
http://plcforum.uz.ua/

Request: PLC Sigmatek DIAS
http://plcforum.uz.ua/viewtopic.php?f=3&t=8837
Page 1 of 1

Author:  alexvega [ Mon Sep 15, 2008 1:04 pm ]
Post subject:  Request: PLC Sigmatek DIAS

I have equipment with PLC Sigmatek DIAS. I want do backup, but I don't have soft and information of this PLC. Please, anybody help me.
Aleksey.

Author:  cvlsam [ Sun Sep 21, 2008 11:46 am ]
Post subject:  Re: Request: PLC Sigmatek DIAS

alexvega wrote:
I have equipment with PLC Sigmatek DIAS. I want do backup, but I don't have soft and information of this PLC. Please, anybody help me.
Aleksey.


Hello!

You may visit their website to obtain the software or the hardware information.

Their website's address is:
www.sigmatek.at

If you cannot obtain their hardware or software's information, I may provide early the software release, but the hardware information could be a Chinese version but is not English edition.

Because this PLC does not support uploads, therefore you are unable to make the backup, simultaneously needs to use the special adapter to be able to carry on the connection with PLC, therefore you, if does not have source program, then all can not have the significance.

Above ~~~

CVLSAM

Author:  cvlsam [ Tue Nov 04, 2008 5:15 pm ]
Post subject:  Re: Request: PLC Sigmatek DIAS

alexvega wrote:
I have equipment with PLC Sigmatek DIAS. I want do backup, but I don't have soft and information of this PLC. Please, anybody help me.
Aleksey.


I had already uploaded Sigmatek support tool--Lasal V1.4

Don't Install it under Dos,It can work in XP.

Lasal: http://pickup.mofile.com/6355526261827609

Good Luck~~

Author:  nchelvis [ Tue Sep 10, 2013 11:26 am ]
Post subject:  Lasal software and cable for Sigmatek Dias plc (CPU dcc080 a

Hi Guys,

Can somebody help me? I urgently need the software Lasal and cable for Sigmatek Dias PLC (CPU dcc080 and dcc081).
Thank you in advance.

Author:  zaplatin [ Thu Apr 20, 2017 10:12 am ]
Post subject:  Re: Lasal software and cable for Sigmatek Dias plc (CPU dcc0

nchelvis wrote:
Hi Guys,

Can somebody help me? I urgently need the software Lasal and cable for Sigmatek Dias PLC (CPU dcc080 and dcc081).
Thank you in advance.



Need Lasal sigmatek software/ Can help me?

Page 1 of 1 All times are UTC + 3 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/