plcforum.uz.ua

International PLC Forum
It is currently Sat Dec 16, 2017 6:19 am

All times are UTC + 3 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Sep 15, 2008 1:04 pm 

Joined: Wed Mar 19, 2008 6:52 am
Posts: 8
Location: Russia
I have equipment with PLC Sigmatek DIAS. I want do backup, but I don't have soft and information of this PLC. Please, anybody help me.
Aleksey.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Sep 21, 2008 11:46 am 

Joined: Mon May 29, 2006 11:22 am
Posts: 44
Location: China
alexvega wrote:
I have equipment with PLC Sigmatek DIAS. I want do backup, but I don't have soft and information of this PLC. Please, anybody help me.
Aleksey.


Hello!

You may visit their website to obtain the software or the hardware information.

Their website's address is:
www.sigmatek.at

If you cannot obtain their hardware or software's information, I may provide early the software release, but the hardware information could be a Chinese version but is not English edition.

Because this PLC does not support uploads, therefore you are unable to make the backup, simultaneously needs to use the special adapter to be able to carry on the connection with PLC, therefore you, if does not have source program, then all can not have the significance.

Above ~~~

CVLSAM


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 04, 2008 5:15 pm 

Joined: Mon May 29, 2006 11:22 am
Posts: 44
Location: China
alexvega wrote:
I have equipment with PLC Sigmatek DIAS. I want do backup, but I don't have soft and information of this PLC. Please, anybody help me.
Aleksey.


I had already uploaded Sigmatek support tool--Lasal V1.4

Don't Install it under Dos,It can work in XP.

Lasal: http://pickup.mofile.com/6355526261827609

Good Luck~~


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Sep 10, 2013 11:26 am 

Joined: Tue Sep 10, 2013 4:26 am
Posts: 1
Hi Guys,

Can somebody help me? I urgently need the software Lasal and cable for Sigmatek Dias PLC (CPU dcc080 and dcc081).
Thank you in advance.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 20, 2017 10:12 am 

Joined: Mon Dec 14, 2015 8:45 am
Posts: 36
nchelvis wrote:
Hi Guys,

Can somebody help me? I urgently need the software Lasal and cable for Sigmatek Dias PLC (CPU dcc080 and dcc081).
Thank you in advance.



Need Lasal sigmatek software/ Can help me?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by International PLCforum® Forum Software © PLCforum
Mobile version