Request : InTune V5 or Expert Tune

другие контроллеры
Post Reply
ciwa
Posts: 143
Joined: Fri Aug 25, 2006 3:50 pm
Location: Indonesia

Request : InTune V5 or Expert Tune

Post by ciwa » Fri May 25, 2007 5:45 am

Hi guys..
I'm looking for PID Tuning Software like IN Tune or Expert Tune. Any body have this software? please upload...thanks

Regards,

Ciwa

smb
Posts: 65
Joined: Sat Feb 17, 2007 6:40 am
Location: Iran

Post by smb » Sun May 17, 2009 11:03 am

I need them too.

c_bigshow
Posts: 5
Joined: Tue May 05, 2009 4:30 pm
Location: Peru

Post by c_bigshow » Fri May 22, 2009 5:06 pm

I have the Expertune Software but only work with the USB Dongle Key included in the package.Without the Dongle Key, Expertune doesn't works. I anybody knows how to emulate, crack or bypass the Dongle Key or any method, please a PM. Thanks

monty_burns_007
Posts: 146
Joined: Sat Nov 19, 2005 10:20 am
Location: Europe

Re: Request : InTune V5 or Expert Tune

Post by monty_burns_007 » Tue Jan 17, 2012 8:28 pm

also interested, maybe you can upload it somewhere to make a medizine....

bjing
Posts: 88
Joined: Sat Mar 08, 2008 8:33 pm
Location: Belarus

Re: Request : InTune V5 or Expert Tune

Post by bjing » Wed Feb 01, 2012 6:25 am

Try ProTuner 32 Software
http://ifile.it/xqmdb4j

monty_burns_007
Posts: 146
Joined: Sat Nov 19, 2005 10:20 am
Location: Europe

Re: Request : InTune V5 or Expert Tune

Post by monty_burns_007 » Wed Feb 01, 2012 9:48 am

thanks a lot bjing for this great soft (tyou)

Looks very interesting for simulation but also for real time data linking to a real process with OPC or DDE.

If anyone has another soft like this please upload.... if protected.. i'll try to make a medizine...

monty 8)

bjing
Posts: 88
Joined: Sat Mar 08, 2008 8:33 pm
Location: Belarus

Re: Request : InTune V5 or Expert Tune

Post by bjing » Sat Feb 04, 2012 6:01 pm

I have Honeywell Profit PID what included in Profit Design Studio and Matrikon TaiJi PID software, but don't have medicine for it. If people want it I will upload this.

monty_burns_007
Posts: 146
Joined: Sat Nov 19, 2005 10:20 am
Location: Europe

Re: Request : InTune V5 or Expert Tune

Post by monty_burns_007 » Thu Feb 09, 2012 5:40 pm

bjing wrote:I have Honeywell Profit PID what included in Profit Design Studio and Matrikon TaiJi PID software, but don't have medicine for it. If people want it I will upload this.
If it's not too big to upload i am interested...
What is protection ? :mrgreen:

monty 8)

monty_burns_007
Posts: 146
Joined: Sat Nov 19, 2005 10:20 am
Location: Europe

Re: Request : InTune V5 or Expert Tune

Post by monty_burns_007 » Thu Feb 16, 2012 6:33 pm

bjing wrote:I have Honeywell Profit PID what included in Profit Design Studio and Matrikon TaiJi PID software, but don't have medicine for it. If people want it I will upload this.

Could you upload it somewhere ?
I didn't find a 30 day trial on the matrikon site :roll:

arfineira
Posts: 38
Joined: Wed Nov 12, 2008 1:30 pm
Location: America

Re: Request : InTune V5 or Expert Tune

Post by arfineira » Sun Feb 26, 2012 7:33 pm

Mr. Bjing,
Please re upload Pro Tuner 32 again.
link not file.
regards

bjing
Posts: 88
Joined: Sat Mar 08, 2008 8:33 pm
Location: Belarus

Re: Request : InTune V5 or Expert Tune

Post by bjing » Thu Mar 01, 2012 9:06 am

Tai-Ji PID 3.0
Need SQL Server or SQL Server Express installed
http://www.mediafire.com/?mmdhb4um6crenwk
Help http://www.mediafire.com/?8lyyrzxbcmjsq34

Tai-Ji PID 1.30 with 30-day trial
Work without SQL Server
http://www.mediafire.com/?pwpw0uwwwb3g18w

ProTuner 32 Software
http://www.mediafire.com/?q59gxybx8v8cpb1

gpantano
Posts: 1
Joined: Tue Sep 17, 2013 10:11 am

Re: Request : InTune V5 or Expert Tune

Post by gpantano » Tue Sep 17, 2013 10:13 am

Dear all,

Anybody can help me to find ProTuner32 software?

Thanks in advance.

bjing
Posts: 88
Joined: Sat Mar 08, 2008 8:33 pm
Location: Belarus

Re: Request : InTune V5 or Expert Tune

Post by bjing » Thu Sep 19, 2013 6:24 am


Nafin
Posts: 1
Joined: Thu Oct 31, 2013 2:20 pm

Re: Request : InTune V5 or Expert Tune

Post by Nafin » Thu Oct 31, 2013 2:29 pm

Dear bjing,
can you re upload Pro Tuner 32 software one more, :(
thank you very much!

smb
Posts: 65
Joined: Sat Feb 17, 2007 6:40 am
Location: Iran

Re: Request : InTune V5 or Expert Tune

Post by smb » Mon Feb 03, 2014 12:46 pm

Does Protuner 32 work in windows 7 ?What about Tai-Ji? Does it work in Windows 7?If yes,Please upload it again.

Post Reply