How to activate Automation Studio B&R 2.5.1.9

другие контроллеры
Post Reply
socket
Posts: 2
Joined: Sun Nov 14, 2010 10:03 pm

How to activate Automation Studio B&R 2.5.1.9

Post by socket » Mon Nov 15, 2010 1:15 pm

How to activate Automation Studio B&R 2.5.1.9

Petrozawodsk
Posts: 46
Joined: Wed Jul 15, 2009 12:32 pm
Location: Russia

Re: How to activate Automation Studio B&R 2.5.1.9

Post by Petrozawodsk » Fri Dec 03, 2010 4:44 pm


Andrei_55555
Posts: 4
Joined: Thu Jan 06, 2011 4:21 pm

Re: How to activate Automation Studio B&R 2.5.1.9

Post by Andrei_55555 » Thu Mar 24, 2011 10:18 am

Dear Petrozawodsk,
I would like to ask if you could help me with Automation Studio 2.5.1 please? I have B&R 2003 controller which was programmed using v2.5.1 and unfortunately I can not open its code with any higher versions. I tried even with 2.5.3 but it still asks for Automation Runtime V2.38 as AS 2.5.3 has Automation Runtime V2.40.
Could you help me with this please?

Thank you in advance.

Andrei

Post Reply