plcforum.uz.ua

International PLC Forum
It is currently Wed Nov 21, 2018 6:58 am

All times are UTC + 3 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Aug 15, 2010 12:58 pm 

Joined: Sat May 16, 2009 5:35 pm
Posts: 10
Location: Thailand
Dear all,
I am a Step 7 V5.4 new user.
I have a question about the terminals name of FB.
For example, FB4, my ladder show only IN1, IN2, IN3... for each terminal. But my friend use V5.3, it shows that what each terminal is.
What I have to do for my V5.4 to show the same thing as V5.3?
Thank you.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Oct 26, 2010 12:22 pm 

Joined: Sun Oct 03, 2010 4:14 pm
Posts: 5
Hello,

You must open the FB and than give names for those IN's in the interface area, pointed just above of the screen. You will
see here the declaration view for IN, OUT, IN_OUT, TEMP, a.s.o.

When you call this FB (let say into an FC) the symbolic of the FB will show the "labeled" IN's, OUT's.

Finally, it is not a matter of version on STEP7, it is only the way you work with it.

Good luck


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by International PLCforum® Forum Software © PLCforum
Mobile version