[?] posidrive replace with ls is5

привода и частотники
Post Reply
kambiz
Posts: 111
Joined: Sat Dec 09, 2006 5:04 am
Location: Iran

[?] posidrive replace with ls is5

Post by kambiz » Fri Aug 10, 2012 4:42 pm

Hi all
how i can replace posidrive fas4000 with ls is5 ? plc s7300 315-2DP and control with profibus DP
befor posidrive work with plc after damage how i can replace with is5 ? possible or no ?

mohdabshr
Posts: 144
Joined: Sat Jul 23, 2011 2:02 pm

Re: [?] posidrive replace with ls is5

Post by mohdabshr » Fri Aug 10, 2012 5:32 pm

Hello:for your question you must check if:
1-in your old drive in profibus they used PPO3.
2-ls is5 have profibus option (GSD FILE) and you must change hardware configuration in simatic manager .
then you can replace it without change in program other wise you need to change in program.

kambiz
Posts: 111
Joined: Sat Dec 09, 2006 5:04 am
Location: Iran

Re: [?] posidrive replace with ls is5

Post by kambiz » Fri Aug 10, 2012 6:27 pm

tnx for answer
only chang HWconfig Enough ?
program dont need chang ?

Post Reply