[?]: How To communicate between SLC 503 and citect

RSLinx, RSLogix, RSView, LogixPro ...
Post Reply
pmmdavid
Posts: 28
Joined: Wed Oct 28, 2009 3:13 pm

[?]: How To communicate between SLC 503 and citect

Post by pmmdavid » Sun Sep 05, 2010 3:28 pm

Hello Anybody!

I would Like to Communicate SLC 503 and Citect Scada 7.10.
I am new with Citect so i don't know how to configure communication between Citect and SLC 503.
Please guide me and help me (sos) .
thanks a lot for your help and sample if applicable (any 3 demo switch)

Bgrds,

pmm (wow)

P.S also post it in Other HMI title.

sb_nugroho_amd
Posts: 5
Joined: Thu Nov 12, 2009 4:39 am

Re: [?]: How To communicate between SLC 503 and citect

Post by sb_nugroho_amd » Mon Sep 06, 2010 2:47 am

1st u read in help for citect and search for ab rs link..if u still can't understand email me in sb_nugroho_amd@yahoo.co.id :D

pmmdavid
Posts: 28
Joined: Wed Oct 28, 2009 3:13 pm

Re: [?]: How To communicate between SLC 503 and citect

Post by pmmdavid » Mon Sep 06, 2010 2:38 pm

i getting confusing, Dear. so i sent PM and enclosed my first Citect program to you, already.

Bgrds, :lol:

pmmdavid

Post Reply