Help to get Studio 5000 software please any version is good.

RSLinx, RSLogix, RSView, LogixPro ...
Post Reply
Asolis
Posts: 4
Joined: Thu Jan 05, 2017 12:31 am

Help to get Studio 5000 software please any version is good.

Post by Asolis » Thu Jan 05, 2017 1:00 am

Hello every one.

Some one can help me, posting a link to download Studio 5000 any version it is good.

Regards.


RMFC301980
Posts: 1
Joined: Sun Feb 19, 2017 9:01 pm

Re: Help to get Studio 5000 software please any version is g

Post by RMFC301980 » Sun Feb 19, 2017 9:18 pm

hi.I would like to download the studio 5000, but the link do not work.


engr_kierrosita
Posts: 4
Joined: Mon Mar 21, 2016 3:09 am

Re: Help to get Studio 5000 software please any version is g

Post by engr_kierrosita » Fri Mar 03, 2017 10:25 am

Hi,

What license to use in the software in the links?

Thanks

tacocat
Posts: 3
Joined: Mon Mar 13, 2017 7:15 am

Re: Help to get Studio 5000 software please any version is g

Post by tacocat » Mon Mar 13, 2017 9:43 am

https://mega.nz/#F!Nxo1EKJQ!GTL7loUdjVWNBQ4BdbdGSQ[/quote]

Good morning,

I followed the instructions as close as i could for V29. I can edit files but when i try to create a new file it crashes and displays this error. "Unable to load logix designer: failed to initialize factorytalk activation ( error code 8 ). there are several files im not sure what to do with.

can anyone help me please.

aungorng
Posts: 1
Joined: Mon Mar 20, 2017 1:39 am

Re: Help to get Studio 5000 software please any version is g

Post by aungorng » Mon Mar 20, 2017 5:21 am

Hi Tacocat,

I am downloading and will try later but I found "HOSTDISK_SERIAL_NUM=265F3E19_Concurrent_20140430025452571.lic" in ver.19 also. Have you tried putting it in C:\Users\Public\Documents\Rockwell Automation\Activations as last step in instruction.txt ?

t-jay
Posts: 3
Joined: Fri Dec 16, 2016 4:59 am

Re: Help to get Studio 5000 software please any version is g

Post by t-jay » Wed Aug 23, 2017 5:05 pm

Hi .. any update sir??.. i try to installed v30. ..but when i try to create a program an error appeared afinfo.dll not found can you please help me how to fix it. ..and how to activate factory talk activation manager thanks in advance ....

pipikikiki
Posts: 25
Joined: Thu Nov 29, 2012 5:46 pm

Re: Help to get Studio 5000 software please any version is g

Post by pipikikiki » Sun Sep 03, 2017 3:31 pm

Dear Mr T-Jay,
Refer here, maybe useful for you.
http://fake/19-vt31.html?post ... &start=270
Regards!

t-jay
Posts: 3
Joined: Fri Dec 16, 2016 4:59 am

Re: Help to get Studio 5000 software please any version is g

Post by t-jay » Tue Sep 05, 2017 12:46 am

Thanks you sir. .

Lamatrian
Posts: 1
Joined: Tue Oct 31, 2017 6:40 pm

Re: Help to get Studio 5000 software please any version is g

Post by Lamatrian » Tue Oct 31, 2017 6:44 pm

Hi Tacocat,
I'm stuck in the same situation. Did you succedeed in any way?

Asolis
Posts: 4
Joined: Thu Jan 05, 2017 12:31 am

Re: Help to get Studio 5000 software please any version is g

Post by Asolis » Tue Nov 07, 2017 2:23 pm

Hello every one

I just install normally and everything works well.

About the license, I just reset the factory talk activation manually
engr_kierrosita


Good luck

Cntrlmation
Posts: 4
Joined: Wed Dec 14, 2011 2:31 pm

Re: Help to get Studio 5000 software please any version is g

Post by Cntrlmation » Tue Dec 19, 2017 1:41 am

Hello all,

Anyone with info. on how to activate Studio - Logix designer v30 please?

The link provided by "pipikikiki" below doesn't seem to be working anymore as it takes me to a login page that doesn't accept my login credentials.

Help much appreciated!!

(tyou)
cntrlmation

pugacz
Posts: 1
Joined: Fri Jan 25, 2013 2:21 pm

Re: Help to get Studio 5000 software please any version is g

Post by pugacz » Fri Jan 12, 2018 9:52 am

What does mean "reset the factory talk activation"?
FT activation manager does not contain items like "reset activation".
how exactly do it?

mailmat
Posts: 6
Joined: Tue Jul 03, 2012 12:38 pm

Re: Help to get Studio 5000 software please any version is g

Post by mailmat » Sun Mar 04, 2018 5:12 pm

just reset activation manually
(ev)

Ahmad Hammad
Posts: 1
Joined: Tue Oct 10, 2017 2:14 pm

Re: Help to get Studio 5000 software please any version is g

Post by Ahmad Hammad » Sun Aug 26, 2018 8:23 am

same situation here. any luck?

ElMaes38
Posts: 1
Joined: Fri Apr 19, 2019 6:44 pm

Re: Help to get Studio 5000 software please any version is good.

Post by ElMaes38 » Fri Apr 19, 2019 6:48 pm

Hello all,

I'm trying my luck here since I got the same error with the afinfo.dll.

Hope someone succeeded to solve the issue ?

Gregory

TcoSj
Posts: 3
Joined: Fri Oct 25, 2019 12:43 pm

Re: Help to get Studio 5000 software please any version is good.

Post by TcoSj » Fri Oct 25, 2019 12:52 pm

Hi Gregory,
I am stuck in the same situation. Have you found a solution to your problem?

TcoSj
Posts: 3
Joined: Fri Oct 25, 2019 12:43 pm

Re: Help to get Studio 5000 software please any version is good.

Post by TcoSj » Tue Nov 05, 2019 4:04 pm

I solved the problem with " afinfo.dll ", downloaded the software from another source
https://drive.google.com/drive/folders/ ... I5LB39AvqP
or from this
http://www.100-sf.com/Rockwell.html.

Post Reply