[LINK]: Com396 for old op S5 OP396

SIMATIC S7-200/300/400, Step7, PCS7, CFC, SFC, PDM, PLCSIM,
SCL, Graph, SPS-VISU S5/S7, IBHsoftec, LOGO ...
Post Reply
relicmarco
Posts: 1
Joined: Wed Aug 13, 2008 5:40 am
Location: Europe

[LINK]: Com396 for old op S5 OP396

Post by relicmarco » Wed Aug 13, 2008 5:47 am

Plese i need this old Software for OP396 coul you share plese?
Big thanks in advance

SIMATIC S5 PG 6X5/7X0
S5-DOS
COM 396
Version: V 2.5
6ES5 875........

Tomekk
Posts: 15
Joined: Sat Feb 23, 2008 11:59 am
Location: Europe

Post by Tomekk » Thu Aug 14, 2008 4:02 pm


Link
Forum Community
Forum Community
Posts: 1082
Joined: Fri Oct 20, 2006 9:29 pm
Location: We are anonymous users. We do not read your private messages :( Ask questions in the forum !
Contact:

Re: Request: Com396 for old op S5 OP396

Post by Link » Wed Sep 08, 2010 7:35 am


Link
Forum Community
Forum Community
Posts: 1082
Joined: Fri Oct 20, 2006 9:29 pm
Location: We are anonymous users. We do not read your private messages :( Ask questions in the forum !
Contact:

Re: [LINK]: Com396 for old op S5 OP396

Post by Link » Fri Sep 10, 2010 5:35 pm

i have some old Step5 COM Sofware for your websites.
But only with german language-packs.
It is:
- AWL Batch Editor
- COM95F
- COM396
http://rapidshare.com/files/418269698/A ... COM396.rar
or
http://narod.ru/disk/24735258000/AWLBAT ... 6.rar.html
(MD5: E43B2E00AFA952BEC3CA6CC72A142A9A)
Filesize: 1 MB

rcacoretech
Posts: 2
Joined: Wed Jun 29, 2011 1:18 am
Location: Jakarta - Indonesia

Re: [LINK]: Com396 for old op S5 OP396

Post by rcacoretech » Wed Jun 29, 2011 2:00 am

I need Software COM 396 english version, could you share please?
How to backup eprom OP396? Thank's

Post Reply