plcforum.uz.ua

International PLC Forum
It is currently Sat Nov 17, 2018 3:36 am

All times are UTC + 3 hours


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed May 23, 2018 4:35 am 

Joined: Wed Apr 26, 2017 10:33 am
Posts: 3
(sos)

Hi, is it possible to use an older CPU model as replacement for a newer model?

Can I replace a PLC with a CPU 313-5BG04-0AB0, with a CPU 313-5BF03-0AB0 spare unit?
If it is possible, what else should I look out for when commissioning?

(tyou)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 23, 2018 7:11 am 
Site Admin

Joined: Thu Feb 16, 2006 6:25 pm
Posts: 3382
Location: Russia
Need change HWConfig from CPU 313-5BG04-0AB0 to a CPU 313-5BF03-0AB0
and see size of Program and Data


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by International PLCforum® Forum Software © PLCforum
Mobile version