plcforum.uz.ua

International PLC Forum
It is currently Mon Jul 23, 2018 4:29 am

All times are UTC + 3 hours


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Feb 15, 2018 1:20 am 

Joined: Fri Aug 26, 2011 11:30 am
Posts: 3
Hello to all, someone can posted a link for Wincc Advanced V14 runtime?
Thanks (oo)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 26, 2018 2:36 am 

Joined: Sun Apr 22, 2018 5:03 pm
Posts: 2
Hi to all,

I also need this.

WinCC Runtime Advanced V14 SP1 won't install without havingWinCC Runtime Advanced V14 installed first.

Or there is a way to install SP1?

Please reply if you have any info on this.

Thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 26, 2018 3:15 pm 

Joined: Wed Oct 13, 2010 11:44 am
Posts: 212
Location: Russian Federation
You can block unnecessary SP1 requirement in InstData\Resources\SIA2.ini

Find next string in the file:
Code:
{Registry};{HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Siemens\Automation\_InstalledSW\HMIRTM_V11\RT_Adv\Release};{REGSZ};{>=};{14.0};{TermMessage29};{1}

and put a semicolon in front of it. Like here:
Code:
;{Registry};{HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Siemens\Automation\_InstalledSW\HMIRTM_V11\RT_Adv\Release};{REGSZ};{>=};{14.0};{TermMessage29};{1}


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 26, 2018 3:39 pm 

Joined: Sun Apr 22, 2018 5:03 pm
Posts: 2
Yep, it works. Thank you!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by International PLCforum® Forum Software © PLCforum
Mobile version