plcforum.uz.ua

International PLC Forum
It is currently Mon Apr 24, 2017 8:10 pm

All times are UTC + 3 hours


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 42 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Sep 30, 2016 3:09 pm 
Faq & Info
Faq & Info

Joined: Wed Oct 05, 2005 12:00 pm
Posts: 351
https://support.industry.siemens.com/cs/de/en/view/109740201
https://support.industry.siemens.com/cs/document/109739471/delivery-release-of-tia-portal-v14?dti=0&lc=en-DE

Image
Quote:
System requirements for WinCC Engineering

WinCC Basic/Comfort/Advanced/Professional V14 are released for use with the following operating systems (64-bit only):
64-bit operating systems

Microsoft Windows 7 Home Premium SP1 (WinCC Basic only)
Microsoft Windows 7 Professional SP1
Microsoft Windows 7 Enterprise SP1
Microsoft Windows 7 Ultimate SP1
Microsoft Windows 8.1 (nur WinCC Basic)
Microsoft Windows 8.1 Professional
Microsoft Windows 8.1 Enterprise
Microsoft Server 2008 R2 StdE SP1 (not for WinCC Basic)
Microsoft Server 2012 R2 StdE


Note: Operating system support of Windows 10 is scheduled for V14 Service Pack 1


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 30, 2016 8:19 pm 
Faq & Info
Faq & Info

Joined: Wed Oct 05, 2005 12:00 pm
Posts: 351
Firmware Update
with new features for TIA Portal V14
V4.2.0 for CPU 121*C https://support.industry.siemens.com/cs/document/109741461/firmware-version-v4-2-released-for-s7-1200-cpus-?dti=0&dl=en
v2 for CPU 15** https://support.industry.siemens.com/cs/document/109478459/firmware-update-s7-1500-cpus-incl-displays-and-et200sp-cpus?dti=0&dl=en
Key features supported by S7-1200 CPU firmware V4.2.0 include:

Enhancements to the Web server
New programming instructions including 2 new basic instructions and 24 extended instructions
New communication capabilities
Backup and restore of an online S7-1200 CPU and F-CPU from STEP 7
New high-speed counter (HSC) capabilities
Enhancements to capturing and loading an online DB snapshot
Reduction of repeated security event entries in the diagnostics buffer


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 30, 2016 8:55 pm 
Faq & Info
Faq & Info

Joined: Wed Oct 05, 2005 12:00 pm
Posts: 351
EXE and PDF only https://mega.nz/#F!pQBSiIiZ!R7YKcpc978e0a1nqEl72Gg
BIG parts you need download from Siemens site https://support.industry.siemens.com/cs/de/en/view/109740201

viewtopic.php?f=30&t=218
Quote:
v2016.09.06 add some info for WinCC TeleControl 0317bb0bf48251acab72dab273411860 *Sim_EKB_Install_2016_09_06_TC.exe
v2016.08.16 internal for testing
v2016.07.16 add some info for WinCC WebNavigator v7.4 e190b1c240fe0908c2fc6085bbec413c *Sim_EKB_Install_2016_07_16.exe
v2016.05.30 add some info for PCS7 v8.2 950187a0303ab55fb99d30eb46f006f3 *Sim_EKB_Install_2016_05_30_DM.exe
v2016.05.06 add some info for PCS7 v8.2 35e7872a5adf9e769ad06ec4151f1947 *Sim_EKB_Install_2016_05_06.exe
v2016.04.25 add some info for WinCC v7.4, PCS7 v8.2, TIA Portal v14 89e4224d5710ee2f1d656e5d3ea2c5c5 *Sim_EKB_2016_04_25_WinCC.exe


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Oct 04, 2016 9:12 pm 
Faq & Info
Faq & Info

Joined: Wed Oct 05, 2005 12:00 pm
Posts: 351
SINAMICS Startdrive v14
https://support.industry.siemens.com/cs/document/68034568/sinamics-startdrive?dti=0

SIMATIC Visualization Architect V14
https://support.industry.siemens.com/cs/document/109741576/simatic-visualization-architect-v14-trial-download?dti=0&dl=en

Recommended PC/PG hardware
Quote:
Hardware Recommendation
Computer
As of SIMATIC Filed PG M5 Advanced (or comparable PC) Processor Intel® Core™ i5-6440EQ (up to 3.4 GHz)
RAM 16 GB or more (32 GB for large projects) (wow)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Oct 06, 2016 10:24 am 

Joined: Thu Dec 08, 2011 2:23 pm
Posts: 27
Have you any problems with W10?

Quote:
STEP 7 Professional / Basic V14 are released for use with the following operating systems (64-bit only):
    Microsoft Windows 7 Home Premium SP1 (STEP 7 Basic only)
    Microsoft Windows 7 Professional SP1
    Microsoft Windows 7 Enterprise SP1
    Microsoft Windows 7 Ultimate SP1
    Microsoft Windows 8.1 (STEP 7 Basic only)
    Microsoft Windows 8.1 Professional
    Microsoft Windows 8.1 Enterprise
    Microsoft Server 2008 R2 StdE SP1 (STEP 7 Professional only)
    Microsoft Server 2012 R2 StdE
Note: Operating system support of Windows 10 is scheduled for V14 Service Pack 1.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Oct 10, 2016 10:20 am 
Forum Community
Forum Community

Joined: Mon Apr 12, 2010 1:59 pm
Posts: 294
v2016.10.10 add some info for TIA Portal v14 bed8861d03f384e411e53b05cb999f48 *Sim_EKB_Install_2016_10_10_TIA14.exe
Sim_EKB_Install Folder https://mega.nz/#F!DsNy1DqR!p751JvORlgTeWsGSiTuWLQ


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Oct 12, 2016 2:43 pm 

Joined: Wed Aug 18, 2010 5:01 pm
Posts: 26
CoMod wrote:
proeng wrote:
hi friends,
I am ekb problem.
Image
Not read Help file ? (h)
Install only ONE tags keys.

excuse me :oops: (sorry) . I read help. no problem.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Oct 13, 2016 10:26 am 
Forum Community
Forum Community

Joined: Mon Apr 12, 2010 1:59 pm
Posts: 294
Torrent https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5295809

Direct link for Torrent client https://mega.nz/#F!Ww9SCCZQ!6NhIu768fib7w2DUFu0wPw


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Oct 18, 2016 2:58 pm 
Faq & Info
Faq & Info

Joined: Wed Oct 05, 2005 12:00 pm
Posts: 351
runtimevic wrote:
please license Prodiag RT Advanced isn´t in Sim_EKB_Install_2016_10_11_TIA14
http://plcforum.uz.ua/viewtopic.php?f=30&t=218


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Oct 21, 2016 7:46 pm 

Joined: Tue Sep 14, 2010 8:02 pm
Posts: 4
Good afternoon;

Install TIA Portal v14 with all its packages and licenses. I have migrated a project in TIA Portal v13 + v14 SP1 TIA Portal in principle all right; the problem is that when I want to simulate the project, I get an error, tells me that should not have happened and to send the error report (not like hanging picture).

Can somebody help me?

NOTE: In TIA Portal V13 + SP1 simulation works correctly, have not changed absolutely no programming.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Oct 22, 2016 10:23 am 
Site Admin

Joined: Thu Feb 16, 2006 6:25 pm
Posts: 2929
Location: Russia
joselu wrote:
I get an error, tells me that should not have happened and to send the error report (not like hanging picture)
Can somebody help me?

youtube your video and share project
in this all work https://www.youtube.com/watch?v=OOlrZgkxenM
and send report to Siemens... and wait SP1 for Windows 10 ^)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Oct 23, 2016 2:38 pm 
Site Admin

Joined: Thu Feb 16, 2006 6:25 pm
Posts: 2929
Location: Russia
Quote:
the problem is that when I want to simulate the project, I get an error, tells me that should not have happened and to send the error report

today i view my first Portal v14.0 Aufiderzein (Auf Wiedersehen)
(boom) (h) (ev)
Image

Периодически архивируйте свои проекты
Archiwing work ewery days
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 02, 2016 4:36 pm 

Joined: Mon Mar 28, 2016 11:50 am
Posts: 1
Can someone give me a link to the firmware version 4.1 for 1215C DC/DC/DC? I cant go in RUN mode with the latest firmware....


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 02, 2016 6:38 pm 
Site Admin

Joined: Thu Feb 16, 2006 6:25 pm
Posts: 2929
Location: Russia
rootkit wrote:
Can someone give me a link to the firmware version 4.1 for 1215C DC/DC/DC? I cant go in RUN mode with the latest firmware....

https://support.industry.siemens.com/cs/document/109741461/firmware-version-v4-2-released-for-s7-1200-cpus-?dti=0&dl=en&lc=ru-RU
or
Quote:


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 03, 2016 3:33 pm 

Joined: Tue Dec 16, 2008 4:28 pm
Posts: 15
Location: Asia
My first experience with TIA14 was a BLUE SCREEN (ev) , then it worked "normally".
Does someone has a copy of "PLCSIM Advanced " v1.0 (enhanced plc sim with support of tcp communications)??

https://support.industry.siemens.com/cs/products?pnid=24442

Thanks!

Bye
John


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 05, 2016 1:06 am 

Joined: Mon Jan 03, 2011 1:51 pm
Posts: 16
Hi,
one interesting thing. Is not be able open with v14 any older projects (v13, v12, v11, ...). Only v13 sp1 can be opened and migrated to v14 in v14.
When you need to open an older project, you must use for first installed v13 sp1. For this is recommended, by S1emens, have installed on one pc two version paralely - v13 sp1 and v14 (one license is valid for both versions).


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 26, 2016 7:56 am 
Forum Community
Forum Community

Joined: Mon Apr 12, 2010 1:59 pm
Posts: 294
Update1 for STEP 7 V14 / WinCC V14:

Registrierung notwendig Totally_Integrated_Automation_Portal_V14_Upd1.exe (84,7 MB)
https://support.industry.siemens.com/cs/document/109742377/updates-for-step-7-v14-and-wincc-v14
https://support.industry.siemens.com/cs/document/109742392/updates-for-simatic-energy-suite-v14

mirror
https://mega.nz/#F!pQBSiIiZ!R7YKcpc978e0a1nqEl72Gg

or
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 12, 2016 11:07 pm 
Site Admin

Joined: Thu Feb 16, 2006 6:25 pm
Posts: 2929
Location: Russia
Delivery Release of SIMATIC NET DVD V14
info https://support.industry.siemens.com/cs/document/109743711/sales-delivery-release-of-simatic-net-dvd-v14-?dti=0&dl=en&lc=en-EN


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 19, 2016 5:20 pm 

Joined: Wed Sep 12, 2007 5:44 am
Posts: 31
Location: China
I wander where the WebUX of TiaPortalV14 is ? the installation file of SIMATIC WinCC Professional V14.0 does not include WebUX,is it included in Runtime version? do someone have that version and share it ? thanks in advance.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 22, 2016 6:01 pm 

Joined: Tue Apr 06, 2010 3:54 am
Posts: 6
Scout 4.5 TIA-Portal

https://support.industry.siemens.com/cs/document/109742334/simotion-scout-scout-stand-alone-and-scout-tia-v4-5-hf1?dti=0&dl=en&lc=es-WW

(sdown)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 26, 2016 11:29 am 

Joined: Fri Aug 10, 2007 4:18 pm
Posts: 24
Location: Europe
SINAMICS Startdrive V14 Update 2

https://support.industry.siemens.com/cs/document/68034568/sinamics-startdrive?dti=0&lc=en-WW

posting.php?mode=reply&f=1&t=24504#


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 29, 2016 4:41 am 

Joined: Wed Sep 12, 2007 5:44 am
Posts: 31
Location: China
Below are the siemens reply of missing webux in V14:
"WinCC SCADA in TIA Portal is composed of WinCC Professional and WinCC Runtime Professional. WinCC Professional is used for configuration, and WinCC Runtime Professional is used for runtime including other option, for example, WebNavigator, WebUX etc.
WinCC Professional can be download via SIEMENS SIOS online, but WinCC Runtime Professional can not. It is commended to order WinCC Professional and Runtime Professional via your local SIEMENS vender."
so who has got that runtime professional,pls share it.thanks in advance.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Feb 05, 2017 9:51 pm 
Forum Community
Forum Community

Joined: Mon Apr 12, 2010 1:59 pm
Posts: 294
TIA Portal V14 Trial Update 2
https://support.industry.siemens.com/cs/document/109742377/updates-for-step-7-v14-and-wincc-v14
Totally_Integrated_Automation_Portal_V14_Upd2.exe (1,0 GB)
or
https://mega.nz/#F!pQBSiIiZ!R7YKcpc978e0a1nqEl72Gg


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Mar 30, 2017 9:45 pm 
Faq & Info
Faq & Info

Joined: Wed Oct 05, 2005 12:00 pm
Posts: 351
(sfaq) https://support.industry.siemens.com/cs/document/109746198
Quote:
How to proceed when: "An update of the complete installation is required" appears when updating the TIA Portal to Version V14 SP1 with an installed ...
https://support.industry.siemens.com/cs/document/109478459/firmware-update-s7-1500-cpus-incl-displays-and-et200-cpus
Quote:
Update V2.1.0 (6ES751*****)
Dependencies with regard to STEP 7 and upwards compatibility:
Totally Integrated Automation Portal with STEP 7 Professional V14 SP1 or higher is required to configure this CPU firmware version.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Mar 31, 2017 3:37 pm 

Joined: Wed Feb 29, 2012 10:41 am
Posts: 2
TIA Portal v14.0 with Service pack 1
SIMATIC STEP 7 Professional V14 and STEP 7 Basic V14 is available for delivery (with trial dowload links for STEP 7, WinCC, STEP 7 Safety,Startdrive,SIMATIC Energy Suite,SIMATIC Visualization Architect):
https://support.industry.siemens.com/cs/document/109745984/delivery-release-for-step-7-v14-sp1
31/03/2017 - ready
https://support.industry.siemens.com/cs/document/109745153/simatic-step-7-including-plcsim-v14-sp1-trial-download
Quote:
Trial software download

You can find trial versions for downloading and testing of the several TIA Portal products in the following entries:

STEP 7 V14 SP1 https://support.industry.siemens.com/cs/document/109745153
WinCC V14 SP1 https://support.industry.siemens.com/cs/document/109746074
PLCSIM V14 SP1 https://support.industry.siemens.com/cs/document/109745153
STEP 7 Safety V14 SP1 https://support.industry.siemens.com/cs/document/109746195
Startdrive V14 SP1 https://support.industry.siemens.com/cs/document/68034568
SIMATIC Energy Suite V14 SP1 https://support.industry.siemens.com/cs/document/109746316
SIMATIC Visualization Architect V14 SP1 https://support.industry.siemens.com/cs/document/109746287
SIMOTION SCOUT TIA V5.1 (planned for July 2017)
SIMOCODE ES V14 SP1 https://support.industry.siemens.com/cs/document/109745880 (planned for May 2017)
Soft Starter ES V14 SP1 https://support.industry.siemens.com/cs/document/109745881 (planned for May 2017)
TIA Portal V14 + SP1 exe only
https://mega.nz/#F!pQBSiIiZ!R7YKcpc978e0a1nqEl72Gg

how use keys https://www.youtube.com/watch?v=SpR165EPMBY


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 01, 2017 8:43 pm 
Forum Community
Forum Community

Joined: Sat Oct 21, 2006 12:29 am
Posts: 1036
Location: We are anonymous users. We do not read your private messages :( Ask questions in the forum !
torrent full https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5381874
reuploaded fixed missing part - DirectLink for torrent client https://mega.nz/#!BEBBSYRT!FMMoseqByAHbmA2Wh3LbbMQqcroU-PoYOu3OMxhs6ks
Image
======================
TIA Portal V14 + SP1 exe only
https://mega.nz/#F!pQBSiIiZ!R7YKcpc978e0a1nqEl72Gg


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 02, 2017 9:02 pm 

Joined: Tue Jan 04, 2011 12:24 pm
Posts: 4
thank you very very much
but Iinstalled step7 pro v14
wincc profesional v14
Check program add\remove listing wincc runtime advantech and wincc runtime profesional
I lecensed pro and runtime pro
but profesional version runtime button not active
what can I do


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 02, 2017 9:39 pm 
Site Admin

Joined: Thu Feb 16, 2006 6:25 pm
Posts: 2929
Location: Russia
(rr)
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Apr 03, 2017 11:22 am 

Joined: Tue Jan 04, 2011 12:24 pm
Posts: 4
I got all my information by reading this forum.
I can now make and use projects with v7.3.
I downloaded the 60gb file
Tiaportal step7 pro and wincc profesional installed
I downloaded the 76 GB file.
I tried to install an error

Image

Image

Image

Image

(sorry)
I think have got wincc profesional and runtime sp1 but I havent got runtime setup

Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Apr 03, 2017 12:45 pm 
Site Admin

Joined: Thu Feb 16, 2006 6:25 pm
Posts: 2929
Location: Russia
you (boom) (h)
I (suc)
Image

For some program and Windows Home need edit SIA2.INI = add ; for CONDITION in TERM section
Для некоторых программ и Домашней Винды потребуется закомментировать условия проверок в файле SIA2.INI - добавить в начало строк символ точка_с_запятой ; в строках с CONDITION в секции TERM


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 04, 2017 4:08 pm 

Joined: Tue Jan 04, 2011 12:24 pm
Posts: 4
Thank you very much I learned and appplyed all
now work all updates


Firt time sory for my language
I saw a very different sia2 .ini file for wincc and sp1. Our programming knowledge is weak.
Please send error-free sia2.ini files for sp1
Step 7 v14 sp1
Wincc pro v14 sp1
Wincc advanced runtime sp1
Wincc pro runtime v14 sp1


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 06, 2017 12:25 am 

Joined: Fri Aug 05, 2016 7:58 pm
Posts: 1
Guys, is it possible to make the program for S7-1500F - series?
FailSafe Program!?

Do we have the EKB for that or we need license? Cause we need TIA V14 + special tool for F-series PLC.


Могу ли я запрограммировать S7-1500F серию?
Или для нее все-таки нужна лицензия? Ибо там нужен как тиа портал 14 + спец. надстройка.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 06, 2017 9:11 am 
Site Admin

Joined: Thu Feb 16, 2006 6:25 pm
Posts: 2929
Location: Russia
STEP 7 + Safety = S7-1500F

======= new money option ==========
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Apr 10, 2017 11:19 pm 
Site Admin

Joined: Thu Feb 16, 2006 6:25 pm
Posts: 2929
Location: Russia
roberto_battistella wrote:
Good evening everyone. there is a link to download for EKB TIA_portal 14.1? (Ie licenses for TIA_14 package SP1). thanks a lot to everyone. Hello.
About keys and Yellow Disk - Здесь говорить о ключах
viewtopic.php?f=30&t=218


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 12, 2017 11:33 pm 
Forum Community
Forum Community

Joined: Mon Apr 12, 2010 1:59 pm
Posts: 294
Startdrive_V14_SP1.zip (2,3 GB)
Startdrive_V14_SP1_Update_1.zip (1,5 GB) (h)
https://support.industry.siemens.com/cs/document/68034568/sinamics-startdrive
Quote:
Update 1 for Startdrive V14 SP1 is available under 68034568 and includes the following improvements:

Mask of analog inputs

Correction of the restriction TFS-RQ 2202251:
TIA-portal crashes in online mode at changing the value of "analog input type" (p756[0]) on the mask "inputs/outputs"\"Analog inputs" of the functional view.

Masks of basic positioner

Correction of the restriction TFS-RQ 2202757:
TIA-portal freezes while navigating through the masks of basic positioner in functional view.

Installation instructions

The update can only be installed if Startdrive V14 SP1 has already been installed.
After each installation of Startdrive V14 SP1, the update needs to be installed.


Quote:
=========== Fix PLCSIM v14 SP1 bug - not work after updating PLCSIM v14 =============
but work if install on new system
fix : unistall PLCSIM v14, install PLCSIM v14 SP1
Image
Подтверждаю глюк неработы PLCSIM v14 SP1 при обновлении поверх PLCSIM v14
но работает при установке на чистую систему
Решение: деинсталлировать PLCSIM v14, затем установить PLCSIM v14 SP1
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 14, 2017 2:52 pm 
Site Admin

Joined: Thu Feb 16, 2006 6:25 pm
Posts: 2929
Location: Russia
brusko wrote:
Hello dear sirs. Could someone upload the following file here. SIMATIC_WinCC_Professional_V14_SP1.exe (2,8 MB)
I can't download it from official Siemens web site. I'm registered user, but only this file is forbidden for me.
TIA Portal V14 + SP1 exe only
https://mega.nz/#F!pQBSiIiZ!R7YKcpc978e0a1nqEl72Gg


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 14, 2017 4:49 pm 
Faq & Info
Faq & Info

Joined: Wed Oct 05, 2005 12:00 pm
Posts: 351
Quote:
=========== Fix PLCSIM v14 SP1 bug - not work after updating PLCSIM v14 =============
but work if install on new system
fix : unistall PLCSIM v14, install PLCSIM v14 SP1
Image
Подтверждаю глюк неработы PLCSIM v14 SP1 при обновлении поверх PLCSIM v14
но работает при установке на чистую систему
Решение: деинсталлировать PLCSIM v14, затем установить PLCSIM v14 SP1
Image

(sfaq) https://support.industry.siemens.com/cs/document/109746556/why-can-you-no-longer-start-plcsim-after-the-update-from-v14-to-v14-sp1
Quote:
You can no longer start PLCSIM after the update from V14 to V14 SP1.
Description
After the update, when you attempt to start PLCSIM V14 you get the following error message, for example:
Image
Remedy
You have the following option for a quick solution to this problem:

Uninstall the PLCSIM V14 completely via the Windows control panel and then install PLCSIM V14 SP1.
Note
A repair installation does not clear this error!

Then it is once again possible to start PLCSIM V14 SP1.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Apr 17, 2017 10:57 pm 
Site Admin

Joined: Thu Feb 16, 2006 6:25 pm
Posts: 2929
Location: Russia
galego12001 wrote:
I need download the file s7 safety sp1. exe , but i can not download to the siemens website.
Big files only in Torrent


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 20, 2017 9:59 am 
Site Admin

Joined: Thu Feb 16, 2006 6:25 pm
Posts: 2929
Location: Russia
redstylt wrote:
CoMod wrote:
redstylt wrote:
Where can i find the install of Plcsim V14.1 ??
PLCSIM V14 SP1 https://support.industry.siemens.com/cs/document/109745153
I can't download because my account is not registred... (i'm a trainee)
Can i have a "mega" link ?
my free Mega account is full
you from Western Europe (h) I am under sanctions EuroAsia
You must register on the website of Siemens, or use Torrent directlink


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 20, 2017 10:15 am 

Joined: Fri Mar 10, 2017 4:26 pm
Posts: 2
where is the torrent direct link ?

thx


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 20, 2017 10:32 am 
Site Admin

Joined: Thu Feb 16, 2006 6:25 pm
Posts: 2929
Location: Russia
redstylt wrote:
where is the torrent direct link ?
Up Sat Apr 01, 2017 8:43 pm
viewtopic.php?f=1&t=24504&p=79262#p79262


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 20, 2017 11:02 am 

Joined: Fri Mar 10, 2017 4:26 pm
Posts: 2
CoMod wrote:
redstylt wrote:
where is the torrent direct link ?
Up Sat Apr 01, 2017 8:43 pm
viewtopic.php?f=1&t=24504&p=79262#p79262

Thx
I'm a bite lost in all of the links (tyou)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 42 posts ] 

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], nobody_1 and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by International PLCforum® Forum Software © PLCforum
Mobile version