[?]: remote touch panel mp277 ?

SIMATIC S7-200/300/400, Step7, PCS7, CFC, SFC, PDM, PLCSIM,
SCL, Graph, SPS-VISU S5/S7, IBHsoftec, LOGO ...
Post Reply
kambiz
Posts: 111
Joined: Sat Dec 09, 2006 5:04 am
Location: Iran

[?]: remote touch panel mp277 ?

Post by kambiz » Sat Oct 08, 2011 6:16 pm

hi all
i need remote touch panel siemens mp277 8" with pc witch type of vnc can instal ?
(sos) (sos) (tyou)

hannibarl
Posts: 5
Joined: Mon Oct 09, 2006 4:43 pm
Location: China

Re: [?]: remote touch panel mp277 ?

Post by hannibarl » Sun Oct 09, 2011 2:05 pm

I use Mocha VNC with my IPOD and IE with PC. :lol:

bilbo_321
Posts: 88
Joined: Wed May 19, 2010 2:22 pm
Location: Bulgaria

Re: [?]: remote touch panel mp277 ?

Post by bilbo_321 » Sun Oct 09, 2011 3:33 pm

Check Sm@rtAccess or Sm@rtService option for wincc flexible.

Post Reply