plcforum.uz.ua

International PLC Forum
It is currently Tue Jun 27, 2017 10:00 am

All times are UTC + 3 hours


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Mar 03, 2011 11:24 am 

Joined: Thu Jun 26, 2008 4:40 am
Posts: 52
Location: Indonesia
Can somebody help to share how to crack PLC LOGO! password.

I have search for it before but there is no clear answer.

Please help. (wow)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Mar 03, 2011 7:00 pm 

Joined: Thu Jan 04, 2007 12:10 am
Posts: 107
Location: Europe
Hi,
check on youtube.
I put a small movie there.
Try this link:
http://www.youtube.com/watch?v=0eCEmIaYRQA

dekor.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Mar 04, 2011 3:52 am 

Joined: Thu Jun 26, 2008 4:40 am
Posts: 52
Location: Indonesia
Hi dekor, thank you for the answer, but I have difficulty using that LG com spy.

My connection is using USB <-> Logo!. When I running LG com spy, i have rearrange the USB converter to Com1, but the LG com spy cannot connect to Com1.
What connection do you use? Are you using USB to Logo converter also?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Mar 04, 2011 10:12 am 

Joined: Tue Feb 22, 2011 9:56 am
Posts: 4
How can you crack software simens logo, :oops: please post them for everyone to share possible? Thanks! :D


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Mar 04, 2011 11:37 am 

Joined: Thu Jun 26, 2008 4:40 am
Posts: 52
Location: Indonesia
What are doing here 'man. You replying with non regarding question. Why don't you creat your own topic!!! :evil:


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Mar 04, 2011 2:13 pm 

Joined: Thu Jan 04, 2007 12:10 am
Posts: 107
Location: Europe
Dear friend,
I use on two different situations:
1. using physical port COM1
and
2. using an adapter from USB to RS232.
After that I use RS232-LOGO cable. The movie is made using that combination.

I never experienced the USB-LOGO cable.
I read somewhere on web about other USB sniffer ...
Please check and share with us your experience.

dekor
.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Mar 07, 2011 6:24 am 

Joined: Thu Jun 26, 2008 4:40 am
Posts: 52
Location: Indonesia
Hi dekor, after finding way to unlock Logo password. I found the way!

The tricks is similar to your methode, but the problem is how to get to COM1? As I only have USB?

The converter is COM3.
And so:
1. Create VM Ware 7.0 with XP SP3 machine.
2. Copy all that necessary program to open the password. (LG Com Spy and Logo Soft Comfort 6.1)
3. Install driver for USB (still in virtual)
4. Turn off the Virtual PC. And setting the connection; my USB port become COM3 in my physical PC but I configure COM1 in Virtual PC.
5. Turn on the Virtual PC. And try the methode of your.
6. "tada'"....the password will shows up exactly as you are using the RS232 to Logo. (clap)
7. Do as you like what you want to do with the program. 8)

hand_drake


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Mar 07, 2011 11:59 am 

Joined: Thu Jan 04, 2007 12:10 am
Posts: 107
Location: Europe
Hi,
I am happy to hear that you solve your problem.
Have you checked to use LGcommSpy without virtual machine, but selecting from options / startup Com 3 as your USB adapter is set?
Please try and that way and tell us if it is a simplest way or we must follow your method.

dekor


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Mar 08, 2011 3:35 am 

Joined: Thu Jun 26, 2008 4:40 am
Posts: 52
Location: Indonesia
I have try for many many times, that else than 'pure' RS232 cannot be monitored, not even only monitor but cannot configured.
Just like the dead button that you cannot click.
I think there is no easiest way else than using your method but also using pure RS232 to connect to LOGO.

That's what I can conclude.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 11, 2011 10:48 am 

Joined: Tue May 27, 2008 11:54 am
Posts: 1
Location: Europe
dekor wrote:
Hi,
check on youtube.
I put a small movie there.
Try this link:
http://www.youtube.com/watch?v=0eCEmIaYRQA

dekor.


It works! Thank you!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 29, 2012 4:00 pm 

Joined: Wed Mar 22, 2006 12:44 pm
Posts: 32
Location: Middle East
Hi friends,

I too have the same problem. I have USB cable and it was on COM7 but i changed via DEVICE MANAGER to COM1 as that is free in my PG. But when i run the LGCOMSPY, i dont see button active to select COM port. None of them is active.

Can anyone plese help me?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Mar 01, 2012 12:19 pm 

Joined: Thu Jan 04, 2007 12:10 am
Posts: 107
Location: Europe
Hi,
have you try an USB trafic monitor ?
Try to Use soft Bus Hound.
Have a look here
viewtopic.php?f=14&t=14390
Let us know your results.
dekor


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 21, 2013 3:59 pm 

Joined: Thu Feb 21, 2013 3:04 pm
Posts: 5
Hello all,

It's my first post here, it's a great forum.

Just wanted to say thanks to Dekor, I used his tutorial uploaded 2 youtube and found the logo password.
I used "free serial port monitor" (only for 32-bit systems), an usb logo cable. On my first attempt, the logo soft confort 6 crashed, but the second time worked and showed me the password.

Cheers mates


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Feb 25, 2013 1:34 am 

Joined: Thu Jan 04, 2007 12:10 am
Posts: 107
Location: Europe
Hi to all,
please see same video's on new links:
http://www.youtube.com/watch?v=XPl7OFyH2Mc - for serial adapter
and
http://www.youtube.com/watch?v=5yblVgSESLo - for USB adapter.
and
http://www.youtube.com/watch?v=666os0X2s5M - for 0BA7 ethernet connection.

dekor.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Sep 08, 2013 9:47 am 

Joined: Mon Oct 08, 2012 5:13 pm
Posts: 1
Hi dekor
please provide download link for movies , in my country not possible access to YOUTUBE site !


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Sep 14, 2013 10:07 pm 

Joined: Thu Jan 04, 2007 12:10 am
Posts: 107
Location: Europe
Hi,
check for next links:
https://hotfile.com/dl/245587482/8702d48/Ethernet.avi.html
https://hotfile.com/dl/245587799/6478aad/Unpassword_LOGO_using_USB_cable.mp4.html
https://hotfile.com/dl/245587958/140bf29/logo_unpassword_serial__port.flv.mp4.html

dekor.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 08, 2014 1:57 pm 

Joined: Sat Dec 07, 2013 2:36 pm
Posts: 2
Thanks Dekor. I have recovered password from Logo by using the method you described. (tyou) (gpost) 8)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jan 12, 2014 12:37 am 

Joined: Thu Jan 04, 2007 12:10 am
Posts: 107
Location: Europe
I am happy to hear that.
Spread the information!
dekor.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 23, 2014 12:34 pm 

Joined: Tue Nov 20, 2012 12:46 pm
Posts: 2
Hi !!

I've got a problem with the new version of logosoft (V7.1.5) and a 0AB6 module.
I can view the password of the old ones, but with this module the password is "coded".

My password in hexa is C4 DE C7 DF D8 wich is not ASCII standard caracters.

Somebody have the solution ?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 13, 2014 2:00 pm 

Joined: Thu Nov 13, 2014 1:24 pm
Posts: 3
hi i have aproblem in logging fatek plc as i dont know the password but i used the free serial port and by using the console view i get along code but i still dont know how could i extract the correct password from it and this is the code:

0102041C0070094012A0145A0010000041C007000160000000453040830000431404F00082346DC00013BE578
could you help me please?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 26, 2015 10:04 pm 

Joined: Sat May 02, 2015 11:45 am
Posts: 23
Please share LGComspy software..


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun May 31, 2015 7:05 pm 

Joined: Mon Jun 03, 2013 12:36 pm
Posts: 32
garg_mm wrote:
Please share LGComspy software..

https://www.dropbox.com/s/vy2ne42k0f7xp ... t.rar?dl=0


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 02, 2015 9:28 am 

Joined: Sun Dec 30, 2007 11:03 am
Posts: 92
Location: Mexico
Hello Friends

I have tried with Logosoft 8 and free serial port monitor, also with LGComSpy but the response is strange characters. The module is an 0BA6

Also I have tried with Logosoft 6.1 and 7.0.30, but I can not connect because the module requires a newer version.

Somebody could help me?

Thanks in advance :mrgreen:


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Dec 22, 2015 3:41 pm 

Joined: Mon Jun 03, 2013 12:36 pm
Posts: 32
Crack Logo 0AB6 but need to register.
https://www.dropbox.com/s/12tyx6c2fhkft ... 6.rar?dl=0


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Mar 14, 2016 4:25 am 

Joined: Sun Mar 13, 2016 12:06 am
Posts: 1
Hello Dekor,

I am having issues to get the password from the Logo plc. The plc i am having issues with is 6ED1 052-1MD00-0BA6. I am using Logo soft 8.
Can you help me out please.

Thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Mar 24, 2016 8:22 am 

Joined: Thu Jan 04, 2007 12:10 am
Posts: 107
Location: Europe
Hi,
what cable you use? USB or serial?
Let me know.
dekor


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Oct 17, 2016 11:37 am 

Joined: Mon Dec 28, 2015 12:32 pm
Posts: 1
hi.I try read password logo but password is ÜÌÜÊÈ. this password not standard characters.
plaese help me for password


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Oct 17, 2016 7:44 pm 

Joined: Thu Jan 04, 2007 12:10 am
Posts: 107
Location: Europe
Hi,
What version of BM you have?
It is english language of your operating system?
Also for application?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jan 22, 2017 1:53 pm 

Joined: Sat Jul 23, 2011 5:02 pm
Posts: 104
Hi ziconltai

could you please upload Crack Logo 0AB6 again because link is dead.

thanks,


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ] 

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by International PLCforum® Forum Software © PLCforum
Mobile version